- Hazırlama süresi
- 30 Dakika
- Pişirme süresi
- 20 Dakika
- Zorluk seviyesi
- Kolay
- Servis
- 10 Kişilik
- Öğün
- Aparetif
- Ekleyen
- Tarih
- 21 Ağustos 2015
- 1 y.kaşığı
- kuru maya
- 1 çay kaşığı
- tuz
- 1 çay kaşığı
- fesleğen
- 1 çay kaşığı
- kekik,
- 1 çay kaşığı
- sarımsak tozu

- Aldığı kadar un
Hamuru hazırlamak için, malzemeleri büyük bir kaba aldık ve elimizle karıştırdık ama çok yapışık olduğu için azar azar un ekledik. İki kat olana kadar beklettik ve mayalandı. Hamurdan küçük parçalar alıp tezgahın üzerinde yuvarladık, çubuk şekli oldu. Tepsiye yağlı kağıt serdik ve çubuk ekmekleri aralıklı olarak dizdik. Ayrı tabakta biraz zeytinyağı, kekik, fesleğen, toz sarımsak karıştırıp fırçayla ekmeklerin üzerine sürdük. Birazda parmesan peynirinden serptik ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirdik.
- AFİYET OLSUN
Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!