- Hazırlama süresi
- 15 Dakika
- Pişirme süresi
- 40 Dakika
- Zorluk seviyesi
- Kolay
- Servis
- 8 Kişilik
- Öğün
- Tatlılar
- Ekleyen
- Tarih
- 20 Nisan 2018
- 1 kg
- kestane
- 4 su bardagi
- şeker
- 2 1/2 su bardagi
- su
- 1 adet
- şekerli vanilya

- Kestanelerin kabuklarını soyun ve iç kabukları ayrılıncaya kadar suda kaynatın
- İç kabuklarını ayırın.
- Şeker, vanilya ve suyu kaynatın.
- Kestaneleri bu şurubun içine atın, yavaş ateşte yaklaşık 2,5 saat kaynatın.
- Ateşten aldıktan sonra 8-9 saat şurubunda bekletin
- Sonra şurubu süzerek kestaneleri servis tabağına alın.
Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!