EV YAPIMI TAVUK DÖNER

Hazırlama süresi
10 Dakika
Pişirme süresi
15 Dakika
Zorluk seviyesi
Kolay
Servis
2 Kişilik
Öğün
Öğle Yemeği
Ekleyen
Tarih
1 adet
kemiksiz but
2 adet
soğan
2 adet
sivri biber
1 tutam
tuz,
1 tutam
karabiber
1 adet
domates
EV YAPIMI TAVUK DÖNER

  1. Bir kat alüminyum folyo üzerine streç film sererek tavukları oraya dizin üzerine tuz, karabiber, pul biber serpin
  2. Bu sırada soğan ve biberleri yemeklik doğrayın.
  3. Doğradığınız soğan ve biberi tavukların üzerine yayın.
  4. Tavuğu streç filmle sıkıca sarın ve üzerine alüminyum folyoyu da sararak dondurucuya kaldırın.
  5. Biraz donmaya başlayınca çıkarıp porsiyonluk olarak kesin geri dondurucuya koyun.
  6. Bundan sonra ne zaman isterseniz çıkarıp biraz açılınca ince ince doğrayıp çok az yağ ile tavada pişirip dilediğiniz gibi servis yapabilirsiniz.
  7. süslemek için domates ve soğanları ay şeklinde dorayın sumaklayın

Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Bir Cevap Yazın

Not: Web sitesinde yapılan yorumlar, kullanıcıların görüşlerini yansıtır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştir.

*
*