- Hazırlama süresi
- 10 Dakika
- Pişirme süresi
- 120 Dakika
- Zorluk seviyesi
- Orta
- Servis
- 6 Kişilik
- Öğün
- Tatlılar
- Ekleyen
- Tarih
- 10 Ağustos 2015

Öncelikle süt, toz şeker ve unu koyulaşıncaya kadar sürekli karıştırarak pişirin.
Koyulaştıktan sonra üzerine tereyağı ile vanilyayı ekleyip çırparak karıştırın. (Bir tel çırpıcı ile elde yapabilirsiniz bu işlemi).
Su ile ıslattığınız fincanlarınıza paylaştırın.
Yaklaşık 4 saat kadar buzdolabında bekletin.
Katılaşan tatlınızı çıkartmak için, fincanın kenarlarından bastırarak hava almasını sağlayın ve ters çevirerek çıkartın.
Gıda boyası ile karıştırdığınız Hindistan cevizine bulayıp üzerini Antep fıstıkları ile süsleyin.
Soğuk servis yapın.
Afiyet olsun…
- Öncelikle süt, toz şeker ve unu koyulaşıncaya kadar sürekli karıştırarak pişirin.
- Koyulaştıktan sonra üzerine tereyağı ile vanilyayı ekleyip çırparak karıştırın. (Bir tel çırpıcı ile elde yapabilirsiniz bu işlemi).
- Su ile ıslattığınız fincanlarınıza paylaştırın.
- Yaklaşık 4 saat kadar buzdolabında bekletin.
- Katılaşan tatlınızı çıkartmak için, fincanın kenarlarından bastırarak hava almasını sağlayın ve ters çevirerek çıkartın.
- Gıda boyası ile karıştırdığınız Hindistan cevizine bulayıp üzerini Antep fıstıkları ile süsleyin.
- Soğuk servis yapın.
2 comments-
admin said on Ağustos 11, 2015
testtt
-
admin said on Ağustos 12, 2015