- Mantarları iyice yıkayıp 15-20 dakika tuzlu suda bekletelim.
- Sonra suyunu süzüp 4-5 parçaya bölelim.
- Mantarları tavaya alalım ve kısık ateşte suyunu salıp çekene kadar pişirelim.
- Mantarların suyunu çekmesine yakın içine tereyağını ve tuzu ilave edip karıştıralım.
- 2-3 dakika daha pişirip ocaktan alalım.
- Mantarlı harcımızı güvece döküp eşit şekilde yayalım.
- Üzerine kaşar peyniri rendesi serpelim.
- Kaşarı siz isterseniz daha fazla kullanabilirsiniz.
- Önceden ısıtılmış 180° fırında kaşarlar eriyip kızarana kadar yaklaşık 10-15 dakika bekletelim.
- Fırında mantarımızı sıcak sıcak servis yapalım.
Hesabım
Sizde tarif ekleyebilir özel lezzetlerinizi paylaşabilirsiniz !
Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!