- Hazırlama süresi
- 5 Dakika
- Pişirme süresi
- 10 Dakika
- Zorluk seviyesi
- Kolay
- Servis
- 10 Kişilik
- Öğün
- Akşam yemeği
- Ekleyen
- Tarih
- 17 Ağustos 2015
- 600 gr
- kemiksiz tavuk but
- 1 y.kaşığı
- hardal
- 2 y.kaşığı
- bal
- 1 adet
- küçük soğan
- 1 y.kaşığı
- soya sosu

- Soğan ve sarımsağı incecik kıyın diğer malzemelerle karıştırın.
- Tavukları kuşbaşı şeklinde kesin ve sosla harmanlayıp bir saat kadar bekletin.
- Sosta bekleyen tavuk parçalarını çöp şişlere dizin ve fırın tepsisine dizerek 180 derecede kızarana kadar pişirin.
Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!