halleyli pasta

Hazırlama süresi
10 Dakika
Pişirme süresi
1 Dakika
Zorluk seviyesi
Kolay
Servis
5 Kişilik
Öğün
Tatlılar
Ekleyen
Tarih
12 adet
halley biküvi
1 su bardagi
kuru meyve
1 çay bardağı
iri çekilmiş ceviz içi
300 gr
bitter çikolata
200 mili litre
süt kreması
halleyli pasta
  1. Halley bisküvileri elinizle küçük parçalara bölün ve geniş bir servis tabağına ya da en küçük kare borcama koyun. Krema için; bitter çikolatayı gelişigüzel şekilde küçük parçalara bölün.
  2. Çikolata ve kremayı küçük bir tencere düşük ısılı ateşe oturtarak ara sıra karıştırarak kaynatın. Ceviz içi ve kuru meyve parçacıklarını bisküviler ile harmanlayın. Hazırladığınız eritilmiş çikolatayı, ılındıktan sonra bisküvilerin üzerine gezdirin.
  3. Soğuması için buzdolabında bekletin ve servise sunun.

Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Bir Cevap Yazın

Not: Web sitesinde yapılan yorumlar, kullanıcıların görüşlerini yansıtır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştir.

*
*