- Hazırlama süresi
- 15 Dakika
- Pişirme süresi
- 60 Dakika
- Zorluk seviyesi
- Kolay
- Servis
- 6 Kişilik
- Öğün
- Aparetif
- Ekleyen
- Tarih
- 18 Ağustos 2015
- 2 adet
- orta boy havuç
- 8 adet
- karnabahar
- 8 adet
- brokoli
- 100 gr
- soya filizi
- 1 adet
- Yeşil Soğandan
- 1 tutam
- limonun suyu
- 1 tutam
- tuz
- 2 adet
- ceviz

Frenk soğanını yeşil soğanın diyer adıdır
- Karhabahar ve brokoli filizlerini buharda pişirin.
- Havuçların kabuğunu temizleyip rendenin iri yanıyla rendeleyin
- Havuç, karnabahar, brokoli ve soya filizlerini çukur bir kaba alın.
- İri parçalar şeklinde kesilmiş Frenk soğanını ilave edin.
- Limonun suyunu sıkıp yarım kabuğunu rendeleyin
- . Zeytinyağını limon suyuna yavaşça ilave edip çırpın.
- Sosu salata malzemelerinin üzerine gezdirin. Harmanlayıp ceviz serpip servis yapın.
Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!