Havuç salatası

Hazırlama süresi
15 Dakika
Pişirme süresi
60 Dakika
Zorluk seviyesi
Kolay
Servis
6 Kişilik
Öğün
Aparetif
Ekleyen
Tarih
2 adet
orta boy havuç
8 adet
karnabahar
8 adet
brokoli
100 gr
soya filizi
1 adet
Yeşil Soğandan
1 tutam
limonun suyu
1 tutam
tuz
2 adet
ceviz
Havuç salatası

Frenk soğanını  yeşil soğanın diyer adıdır

  1. Karhabahar ve brokoli filizlerini buharda pişirin.
  2. Havuçların kabuğunu temizleyip rendenin iri yanıyla rendeleyin
  3. Havuç, karnabahar, brokoli ve soya filizlerini çukur bir kaba alın.
  4. İri parçalar şeklinde kesilmiş Frenk soğanını ilave edin.
  5. Limonun suyunu sıkıp yarım kabuğunu rendeleyin
  6. . Zeytinyağını limon suyuna yavaşça ilave edip çırpın.
  7. Sosu salata malzemelerinin üzerine gezdirin. Harmanlayıp ceviz serpip servis yapın.

Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Bir Cevap Yazın

Not: Web sitesinde yapılan yorumlar, kullanıcıların görüşlerini yansıtır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştir.

*
*