Temizleyip doğradığınız ıspanakları ekleyip kavurma işlemine devam edin. Tuz karabiber ile lezzetlendirip kremayı ekleyin ve biraz pişirin.
Hindileri açıp tuz ve karabiber serpin ve biraz soğuttuğunuz iç harçtan koyup sarın, herhangi bir bağlama veya kürdanla tutturma işlemi yapmanıza gerek yok etler uzun olduğu için açılmıyorlar.
Tepsiye dizdiğiniz hindilerin üzerini önce yağlı kağıt sonra folyo ile kapatıp 200 derece fırında 50 dk kadar pişirin sonra üzerini açıp tekrar 15 dakika pişirin.
Tepside kalan suyu sos tenceresine alıp içine biraz tereyeğ ekleyerek kaynatın ve sos kıvamına getirin servis yaparken hindinin üzerine birer kaşık sos dökün.
Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!