- Süt irmik ve şekeri karıştırarak pişirin (kaynadıktan sonra koyulaşıncaya kadar pişirmeye devam edin.
- Soğuması için ocaktan alın.
- Ara ara karıştırarak soğumasını bekleyin. Soğuyan muhallebiye toz krem şantiyi ilave edin ve kaşıkla iyice karıştırın.
- Yanınıza bir bardağın içinde su alın. Su elinize yapışmaması için.
- Bir kapta hindistan cevizi ve yaklaşık silme 1 tatlı kaşığı kadar kakaoyu karıştırın, başka bir kaba da sadece hindistan cevizi dökün.
- Muhallebiden elinizde toplar yapıp hindistan cevizinin içine atın ve yuvarlak hareketlerle topları hindistan cevizine bulayın.
- Aynı işlemi kakaolu hindistan cevizi için de tekrarlayıp servis tabağına alın.
Hesabım
Sizde tarif ekleyebilir özel lezzetlerinizi paylaşabilirsiniz !
Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!