- Hazırlama süresi
- 20 Dakika
- Pişirme süresi
- 20 Dakika
- Zorluk seviyesi
- Kolay
- Servis
- 4 Kişilik
- Öğün
- Tatlılar
- Ekleyen
- Tarih
- 17 Nisan 2018
- 3 su bardagi
- süt
- 7 y.kaşığı
- irmik
- 7 y.kaşığı
- toz şeker
- 1 adet
- Toz Krem Şanti

Süt irmik ve şekeri karıştırarak pişirin (kaynadıktan sonra koyulaşıncaya kadar pişirmeye devam edin)
Soğuması için ocaktan alın.
Ara ara karıştırarak soğumasını bekleyin.
Soğuyan muhallebiye toz krem şantiyi ilave edin ve kaşıkla iyice karıştırın.
Yanınıza bir bardağın içinde su alın. Su elinize yapışmaması için .
Bir kapta hindistan cevizi ve yaklaşık silme 1 tatlı kaşığı kadar kakaoyu karıştırın, başka bir kaba da sadece hindistan cevizi dökün.
Muhallebiden elinizde toplar yapıp hindistan cevizinin içine atın ve yuvarlak hareketlerle topları hindistan cevizine bulayın.
Aynı işlemi kakaolu hindistan cevizi için de tekrarlayıp servis tabağına alın.
Soğuk olarak servis edin Afiyet Olsun .
- İlk olarak süt irmik şekeri karıştırın .Kaynadıktan sonra koyulasıncaya kadar pişirin . Karıştırarak sogumayı bekleyın . Soğuyan muhallebıye krem şanti ekleyin ve karıştırın . Daha sonra elınızle yuvarlak hareketlerle dıledıgınız süse banın ..
Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!