İrmir Topları Tarifi

Hazırlama süresi
34 Dakika
Pişirme süresi
25 Dakika
Zorluk seviyesi
Kolay
Servis
10 Kişilik
Öğün
Tatlılar
Ekleyen
Tarih
3 su bardagi
Sür
7 y.kaşığı
irmik
7 y.kaşığı
toz şeker
1 adet
krem şanti
İrmir Topları Tarifi
  1. Tencereye sütü, irmiği ve toz şekeri alalım, muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirelim.
  2. Pişirdikten sonra ara ara karıştıralım soğuması için.
  3. Soğuduktan sonra 1 paket toz krem şantiyi kaşık ile karıştırarak muhallebiye yedirin.
  4. Bir tarafta 1 kase su olsun. Muhallebi karışımından elinizle toplar yaparak hindistan cevizine bulayın.
  5. Ayrı bir tabakta da kakao ve hindistan cevizini karıştırın, bir kısmını da buna bulayın. Süsleme kısmı tamamen zevkinize kalmış.
  6. Tabağa dizdikten sonra buzdolabında bekletin.
  7. Çok pratik bir o kadar da görünümü göze hitap eden bir tarif, afiyet olsun.

Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Bir Cevap Yazın

Not: Web sitesinde yapılan yorumlar, kullanıcıların görüşlerini yansıtır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştir.

*
*