KIYMALI ALİ NAZİK KEBABI

Hazırlama süresi
20 Dakika
Pişirme süresi
30 Dakika
Zorluk seviyesi
Kolay
Servis
4 Kişilik
Öğün
Aparetif
Ekleyen
Tarih
1 adet
soğan
3 adet
patlıcan
350 gr
kıyma
KIYMALI ALİ NAZİK KEBABI
  1. Patlıcanları közleyip bir poşetin içine koyun ve poşeti bağlayarak bekletin böylelikle daha kolay soyuluyor.
  2. Patlıcanlar soğurken bir tavaya kıymayı alın kıyma kavrulunca yemeklik doğradığınız soğanı ve biberi ekleyip pişirmeye devam edin.
  3. Salçayı ve baharatları ilave edip pişince ocaktan alıp sıcaklığı çıkana kadar bekletin.
  4. Bu sırada patlıcanları soyup küçük küçük doğrayın, sarımsakları ezerek patlıcana ekleyin ve yoğurtla birlikte iyice karıştırarak bir tabağa alın ve üzerine kıymayı yayın.

Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Bir Cevap Yazın

Not: Web sitesinde yapılan yorumlar, kullanıcıların görüşlerini yansıtır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştir.

*
*