- 1 paket çırpılmış Krem şantiyenin içine pudra şekeri ile hindistan cevizinin tamamı eklenip yoğrulur.
- Yarım saat dinlenmesi için buzdolabına kaldırılır.
- Dolaptan aldıktan sonra ceviz büyüklüğünde ele alınıp ortasına fındık, fıstık, badem tercih edilen koyup yuvarlanır.
- Benmari usulü Eritilmiş çikolatamızın içine Sıvı yağımız konulup bir iki karıştırılır.
- Yuvarladığımız toplar çikolatanın içine atılıp her tarafı çikolataya bulanır.
- Çatal yardımı ile servis tabağına konulur. (elinizle yapmaya çalışmayın olmuyor çünkü) 😉
- Donması için dolaba kaldırılıp 30 dakika kadar beklenir ve Coco starlarımız sunuma hazırlanır.
Hesabım
Sizde tarif ekleyebilir özel lezzetlerinizi paylaşabilirsiniz !
Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!