Kolay Kirazlı Pasta

Hazırlama süresi
30 Dakika
Pişirme süresi
25 Dakika
Zorluk seviyesi
Orta
Servis
10 Kişilik
Öğün
Tatlılar
Ekleyen
Tarih
1 su bardagi
un
1 adet
vanilya
4 y.kaşığı
kakao
1 su bardagi
ayçicek yağı
400 mili litre
süt
1 çay bardağı
nişasta
2 adet
vanilya
50 gr
toz şekeri
2 su bardagi
kiraz
2 su bardagi
Kirazların suyu
2 y.kaşığı
nişasta
Kolay Kirazlı Pasta

Hazırlamak için yumurta ve şekeri çırpalım sütü ayçicek yağını ilave edip hızlı bir şekilde mikser ile çırpalım içine kabartma tozu vanilya ve nu ilave edelim karıştıralım kek hamuru hazır.Kek hamurunu yağlanmış tepsiye dökelim fırında 170 derece de pişirelim.Kremayı hazırlamak için sütü toz şekeri vanilyayı kremayı ve son olarak nişastamızı tencereye koyalım karıştıralım yoğun bir kıvam olunca soğuması için bir kenara alalım.Kirazları çekirdeklerini çıkartalım suyunu ezmeden elimizle sıkalım hafifçe bir kenara koyalım.Pişen kekimizi soğumuş ise soğuk halde olan hazırladığımız  kremayı üzerine sürelim ve kirazları üzerine dizelim kremanın ve soğuması için kenarda bekletelim soğuduktan sonra dilimleyip servis edelim afiyet olsun.

  1. kek hamuru
  2. Kirazlı Pasta Kreması Hazırlanır
  3. Kirazlı Pasta Üzeri İçin

Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Bir Cevap Yazın

Not: Web sitesinde yapılan yorumlar, kullanıcıların görüşlerini yansıtır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştir.

*
*