NOHUTLU BAMYA

Hazırlama süresi
15 Dakika
Pişirme süresi
20 Dakika
Zorluk seviyesi
Orta
Servis
6 Kişilik
Öğün
Akşam yemeği
Ekleyen
Tarih
1 adet
orta boy soğan
400 gr
etkuşbaşı
1 su bardagi
haşlanmış nohut
1 y.kaşığı
salça
NOHUTLU BAMYA
  1. Soğanı yemeklik doğrayıp biraz sıvı yağda kavurun. Soğanlar kavrulunca etleri ekleyip suyunu salıp çekene kadar pişirin.
  2. Etler pişince salçayı ekleyin ve biraz daha kavurun. Bamyaları ekleyin ve yavaşça karıştırın.
  3. Bamyalar hafif renk değiştirince üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyin ve nohutları içine aktarın.
  4. Bamyalar yumuşayana kadar pişirin.

Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Bir Cevap Yazın

Not: Web sitesinde yapılan yorumlar, kullanıcıların görüşlerini yansıtır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştir.

*
*