- Hazırlama süresi
- 10 Dakika
- Pişirme süresi
- 20 Dakika
- Zorluk seviyesi
- Kolay
- Servis
- 6 Kişilik
- Öğün
- Aparetif
- Ekleyen
- Tarih
- 18 Nisan 2018
- 1 su bardagi
- tahin
- 1 çay bardağı
- ayçicek yağı
- 1 su bardagi
- pudra şekeri
- 1 çay bardağı
- ceviz
- 1 adet
- şekerli vanilya
- 2 su bardagi
- un

- Çay davetleriniz için bu nefis tarifleri listenize eklemeyi unutmayın. Tahin, yağ, şeker, vanilya ve cevizi bir kasede karıştırın. Unu azar azar ekleyip yoğurun. Gerekirse un ilavesi yapın. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp yuvarlayarak yağlı kağıt serili tepsiye dizin. 170 dereceye ayarlanmış fırında hafif kızarıncaya kadar pişirin. Izgara teli üzerine alarak soğumaya bırakın. Servis yapın.
Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!