Tavuk Pane

Hazırlama süresi
30 Dakika
Pişirme süresi
40 Dakika
Zorluk seviyesi
Kolay
Servis
5 Kişilik
Öğün
Akşam yemeği
Ekleyen
Tarih
500 gr
Tavukgöğsü
2 adet
Pane Harcı
2 adet
yumurta
1 tatlı kaşığı
tuz
2 çay kaşığı
karabiber
Tavuk Pane

Afiyet olsun 🙂

  1. Tavuk Pane tarifimize öncelikle tavuk etimizi hazırlayarak başlıyoruz. Bunun için öncelikle kemiksiz göğüs etimizi ince filetolar şeklinde kesiyoruz. Kestikten sonra ise üzerine sert ve ağır bir cisim ile bastırarak daha ince olmasını sağlıyoruz. Hazırlaması zahmetli geliyorsa bu işlemi kasabımıza da yaptırabiliriz. Hazırladığımız göğüs etimizi sudan geçirdikten sonra suyunu süzmesi için delikli bir kaba alıyoruz.

Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Bir cevap yazın

Not: Web sitesinde yapılan yorumlar, kullanıcıların görüşlerini yansıtır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştir.

*
*