Önce tavayı ısıtıyoruz ve iki kaşık kadar sıvıyağ ekleyerek tavukları ekliyoruz. Tavuklar ilk olarak bir miktar sularını bırakıp geri çekecekler bu aşamada ateşi orta seviyeye getirerek kavurmaya devam ediyoruz. Soğanı ve biberleri ekleyerek ateşin derecesini arttırıyoruz biraz kavurduktan sonra ince doğradığımız sarımsakları ekliyoruz. Altını kapatmadan önce tuzu ve karabiberi ekliyoruz, artık servis yapabiliriz.
İlk olarak malzemeleri jülyen doğrayın
Sotede önemli olan yüksek ateşte ve kapağı örtmeden pişirmek, böylece et ve sebzeler suyunu kaybetmeden pişer.
Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!