- Hazırlama süresi
- 30 Dakika
- Pişirme süresi
- 40 Dakika
- Zorluk seviyesi
- Kolay
- Servis
- 4 Kişilik
- Öğün
- Akşam yemeği
- Ekleyen
- Tarih
- 20 Ağustos 2015
- 2 adet
- tavuk göğsü
- 1 adet
- orta boy patates
- 10 adet
- arpacık soğan
- 1 su bardagi
- domates püresi
- 1 tutam
- tuz
- 1 tutam
- karabiber

- Tavuk etinin birbirine yapışmaması için bir tencerede çok az zeytinyağ ile rengi değişene kadar kavuruyoruz.
- İçine soyup ikiye böldüğümüz soğanları ve küp küp doğradığımız sebzeleri ekliyoruz ve üç dört dakika kavurup güveçlere alıyoruz.
- Güveçlerin üstüne ikişer kaşık domates püresi koyup 200 derecede sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirelim.
Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!