TAVUKLU GÜVEÇ

Hazırlama süresi
30 Dakika
Pişirme süresi
40 Dakika
Zorluk seviyesi
Kolay
Servis
4 Kişilik
Öğün
Akşam yemeği
Ekleyen
Tarih
2 adet
tavuk göğsü
1 adet
orta boy patates
10 adet
arpacık soğan
1 su bardagi
domates püresi
1 tutam
tuz
1 tutam
karabiber
TAVUKLU GÜVEÇ
  1. Tavuk etinin birbirine yapışmaması için bir tencerede çok az zeytinyağ ile rengi değişene kadar kavuruyoruz.
  2. İçine soyup ikiye böldüğümüz soğanları ve küp küp doğradığımız sebzeleri ekliyoruz ve üç dört dakika kavurup güveçlere alıyoruz.
  3. Güveçlerin üstüne ikişer kaşık domates püresi koyup 200 derecede sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirelim.

Bu tarife henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Bir Cevap Yazın

Not: Web sitesinde yapılan yorumlar, kullanıcıların görüşlerini yansıtır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştir.

*
*